یکی از حسابهای کاربری وابسته به سپاه پاسداران در فضای اجتماعی مدعی شده است که ۳۴ نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی، به دلیل «روابط جنسی نامتعارف» رد صلاحیت شدهاند اگر بخواهند «ژست اپوزیسیون» بگیرند، نام آنها منتشر خواهد شد.
این فعالان فضای اجتماعی وابسته به رهبری و سپاه پاسداران نوشته اند : در صورت اعتراض و اغتشاش ، سپاه پاسداران پرونده «روابط جنسی» ۳۴ نماینده کنونی مجلس را افشا خواهد کرد .
به گزارش رادیو پیام اسرائیل، در واکنش به امکان این افشاگری، جلیل محبی، دبیر ستاد امربهمعروف و نهی از منکر، واز روحانیون تندرو نزدیک به سپاه و علی خامنهای با این اقدام مخالفت کرده است و در حساب توییتری خود گفته که افشای این موضوع در فضای علنی، قانونی نیست.
نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی در نخستین دهه رهبری خامنهای از این شیوه برای حذف مخالفان سیاسی و روشنفکران استفاده میکردند، و در برخی از موارد حتی افراد را وادار میکردند تا به آن اتهامات در برابر دوربین اقرار کنند.
هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است که شورای نگهبان چگونه به اطلاعات روابط جنسی نمایندگان مجلس دست یافته است. با توجه به منبع درز این اخبار در فضای مجازی، بهنطر میرسد که سازمان اطلاعات سپاه، مسئول تهیه پرونده روابط جنسی نمایندگان مجلس و اعلام آن به شورای نگهبان بوده است.
برخی مدیران سابق جمهوری اسلامی شهادت دادهاند که نیروهای امنیتی با تعبیه دوربین در اتاق خواب و دیگر اماکن خصوصیشان، از روابط جنسی آنها فیلمبرداری کردهاند.
دیگر ابزار رهبر جمهوری اسلامی برای مهندسی انتخابات، شورای نگهبان است. شورای نگهبان متناسب با ذوق و سیاست رهبر نظام، با استفاده از ابزار «احراز و تایید صلاحیت»، آرایش مطلوب شخص رهبر را در میان «نیروهای خودی اصلاحطلب و اصولگرا» برقرار، و سهم هر یک را از کیک قدرت، تعیین میکند.
نماینده خامنه ای: باید با شکم گرسنه هم رأی بدهیم
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس خامنه ای در پاسخ به این پرسش که تفاوت سیاسی انتخابات مجلس یازدهم با سایر انتخاباتها چیست؟ گفت: انتخابات منصه حضور و ظهور مردم است. ما انتخابات برگزار میکنیم تا ارزشهای انقلاب را زنده کنیم.
سیدراضی نوری گفت: قهر با صندوق رأی خواسته دشمنان نظام و انقلاب است. اگر پشتیبان ولایت فقیه هستیم باید با شکم گرسنه هم رأی بدهیم.
گفتند تو را هم در انتخابات مجلس حجامت می کنیم
روزنامه شرق نوشت: تعداد چهرههای سرشناس اصلاحطلبان در کارزار انتخابات مجلس آنقدر کم است که بحران ارائه لیست انتخاباتی بیشازپیش جدی به نظر میرسد. نیروهای اصلاحطلب در مقطع فعلی با وضعیتی روبهرو شدهاند که شاید سالها بود تجربه نکرده بودند.
محمود صادقی، نماینده دوره دهم مجلس که بهصراحت بیان شهرت دارد، در زمره کسانی است که برای انتخابات اسفندماه رد صلاحیت شده است. او میگوید بعد از حوادث آبانماه تصمیم جدی داشتم که در انتخابات شرکت نکنم؛ اما براساس خرد جمعی به این نتیجه رسیدم که بیایم.
وی گفت: همان تفکری که اعتراضات مردم را خون کثیف نظام میداند، با همه ابزارهایش به شورای نگهبان فشار وارد میکند. من نام آنها را اصحاب حجامت میگذارم و پیروان همان تفکر بعد از نطق انتقادی من در مجلس گفتند که تو را هم در انتخابات حجامت میکنیم و امروز من متوجه شدهام که منظور او از حجامت انتخاباتی رد صلاحیتها بوده است.
پسر "آیت الله مطهری" را هم رد صلاحیت کردند
علی مطهری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پی رد صلاحیتش به شورای نگهبان شکایت کرد.
مطهری که صلاحیتش از سوی هیات نظارت بر انتخابات مجلس ولایت بااستناد به بند "عدم التزام به نظام" رد شده است در واکنش به این تصمیم گفت: «من نسبت به رد صلاحیتم برای مجلس یازدهم اعتراض کردم و همانطور که گفتهام، التماس و پیگیری نخواهم کرد.»
حزب کارگزاران فقط 5 تایید صلاحیتشده دارد!
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی از تایید صلاحیت تنها 5 عضو این حزب در کل کشور خبر داد!
حسین مرعشی، درباره اعضای تایید صلاحیتشده این حزب از طرف هیات مرکزی نظارت گفت: تاکنون در مجموع کشور از حزب کارگزاران پنج نفر تایید صلاحیت شدهاند.
او با اعلام اینکه آمار دقیق ثبتنامکنندگان این حزب در انتخابات مجلس یازدهم را نمیداند، درباره افرادی که از شورای مرکزی تایید شدهاند گفت: خانم پروانه مافی نماینده فعلی مجلس و سید افضل موسوی از شورای مرکزی جزو تایید صلاحیتشدگان هستند.
مرعشی همچنین در مورد نحوه رد صلاحیت اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم سکوت کرد و گفت: اظهارنظر در این خصوص را به بعد از تصمیمگیری در شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان موکول میکنند.
گفتنی اینكه، این شورا امروز در بیانیهای اعلام كرد از ۱۶ هزار نفر داوطلب، حدود ۱۱۰۰۰ نفر ردصلاحیت شدند!فقط حدود ۳۰ درصد داوطلبان احراز صلاحیت شدهاند! ضمن اینكه نود درصد داوطلبان نزدیك به اصلاحطلبان رد صلاحیت شدند!
برادر زیباکلام؛ اصولگرایی که رد صلاحیت شد
سعید زیباکلام - عضو هیئتعلمی گروه فلسفهٔ دانشگاه تهران – که برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نامنویسی کرده بود، از سوی هیئت اجرایی رد صلاحیت شد. براساس گزارشها این استاد دانشگاه با استناد به بند ۶ ماده ۲۸ قانون انتخابات رد صلاحیت شده است.
فعالان سیاسی اصولگرا در شرایطی از ردصلاحیت سعید زیباکلام انتقاد میکنند که این روزها تعدادی از نامزدهای اصلاح طلب نیز ردصلاحیت شده اند، با این حال آنها هیچ اظهار نظری در این باره نکرده اند و حتی از این ردصلاحیتهای دفاع کرده اند. این مسئله نشان دهنده رویکرد دوگانه به مسئله ردصلاحیت در این طیف است.