۱۳۹۴ آذر ۹, دوشنبه

به گفته بنیانگذار محک؛ بیمارستانها کودکان سرطانی بدحال را پذیرش نمی‌کنند .

به گفته بنیانگذار محک؛ بیمارستانها کودکان سرطانی بدحال را پذیرش نمی‌کنند. 


kodakan saratani
خبرگزاری هرانا ـ بنیان‌گذار محک گفت که  بیمارستانها از پذیرش کودکان مبتلا به سرطان که امیدی به زندگی ندارند خودداری می‌کنند، به‌طوریکه این کودکان بیمار که از شهرهای دور مانند سیستان و شهرهای دیگر به تهران منتقل می‌شوند دچار مشکل پذیرش بیمارستانی هستند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، سعیده قدس، بنیان‌گذار محک در افتتاح نخستین بخش درد برای کودکان مبتلا به سرطان با اشاره به فعالیت‌های مؤسسه محک اظهار داشت: “در زمان‌هایی که دولت‌ها به‌دلیل مشغله‌های زیاد نمی‌توانند در عرصه‌های محیط زیست، بانوان، جوانان و … ورود کنند این نهادهای مردمی هستند که نقش خود را ایفا می‌کنند”.
وی با اشاره به مشکلات دارو و درمان کشور در ایام تحریم‌ عنوان کرد: “امروز شاهد افتتاح نخستین بخش درد برای کودکان مبتلا به سرطان در ایران و خاورمیانه هستیم که در نوع خود در دنیا این امر بسیار قابل توجه است”.
بنیان‌گذار محک با تأکید بر درمان‌های تسکینی برای کودکان مبتلا به سرطان تصریح کرد: “تجربه لحظاتی که یک کودک ۲ساله مبتلا به سرطان؛ درد می‌کشد لحظات بسیار دردآوری است و اگر در بهترین تجهیزات، گرانترین داروها و زیباترین بیمارستان‌ها نیز بستری شوند با این وجود دردهای آنان به‌مانند جهنم است”.
وی تشریح کرد: “هم اکنون بیمارستانها از پذیرش کودکان بیمار بدحال که امیدی به زندگی ندارند خودداری می‌کنند، به‌طوری که کودکان مبتلا به سرطان که از شهرهای دور مانند سیستان و شهرهای دیگر به تهران مراجعه می‌کنند دچار مشکل پذیرش بیمارستانی هستند، ولی بیمارستان محک این‌گونه بیمارانی را که حیاتشان در خطر است پذیرش می‌کند”.
بنیان‌گذار محک با دردناک توصیف کردن وضعیت کودکان مبتلا به سرطان که گاهی از بدن آنان خون بیرون می‌زند، نسبت به فراهم شدن خدمات مراقبتی در منزل بیماران در آینده‌ای نزدیک، به‌عنوان یکی از برنامه‌های مهم بیمارستان محک ابراز امیدواری کرد.

۱ نظر:

  1. كنوانسيون‌ حقوق‌ كودك‌
    مصوب‌ نوامبر 1989(23)

    ماده‌ 24
    1. كشورهاي‌ طرف‌ كنوانسيون‌ حق‌ كودك‌ را جهت‌ برخورداري‌ از بالاترين‌ استاندارد بهداشت‌ و از تسهيلات‌ لازم‌ براي‌ درمان‌ بيماري‌ و توانبخشي‌ به‌ رسميت‌ مي‌شناسند. آنان‌ براي‌ تضمين‌ اين‌ كه‌ هيچ‌ كودكي‌ از رسيدن‌ به‌ اين‌ حق‌ و دسترسي‌ به‌ خدمات‌ بهداشتي‌ محروم‌ نخواهد شد، تلاش‌ خواهند نمود.
    2. كشورهاي‌ طرف‌ كنوانسيون‌ موضوع‌ را تا اجراي‌ كامل‌ اين‌ حق‌ دنبال‌ خواهند كرد و خصوصاً در زمينه‌هاي‌ ذيل‌ روشهاي‌ مناسب‌ را اتخاذ خواهند كرد.
    الف‌) كاهش‌ ميزان‌ مرگ‌ و مير نوزادان‌ و كودكان‌
    ب‌) تضمين‌ فراهم‌ نمودن‌ مشورتهاي‌ پزشكي‌ و مراقبتهاي‌ بهداشتي‌ اوليه‌
    ج‌) مبارزه‌ با بيماريها و سوء تغذيه‌، از جمله‌ در چارچوب‌ مراقبتهاي‌ بهداشتي‌ اوليه‌ از طريق‌ به‌ كار بستن‌ تكنولوژيهاي‌ در دسترس‌ و از طريق‌ فراهم‌ نمودن‌ مواد غذايي‌ مقوي‌ و آب‌ آشاميدني‌ سالم‌ و در نظر گرفتن‌ خطرات‌ آلودگي‌ محيط‌ زيست‌.
    د) تضمين‌ مراقبتهاي‌ قبل‌ و پس‌ از زايمان‌ مادران‌
    ه‌) تضمين‌ اين‌ كه‌ تمام‌ اقشار جامعه‌ خصوصاً والدين‌ و كودكان‌ از مزاياي‌ تغذيه‌ شير مادر، بهداشت‌ و بهداشت‌ محيط‌ زيست‌ و پيشگيري‌ از حوادث‌ اطلاع‌ داشته‌ و به‌ آموزش‌ دسترسي‌ داشته‌ و در زمينه‌ استفاده‌ از اطلاعات‌ اوليه‌ بهداشت‌ كودك‌ و تغذيه‌ مورد حمايت‌ قرار دارند.
    و) توسعه‌ مراقبت هاي‌ بهداشتي‌ پيشگيرانه‌، ارائه‌ راهنمائيهاي‌ لازم‌ به‌ والدين‌ و آموزش‌ تنظيم‌ خانواده‌ و خدمات‌.
    3. كشورهاي‌ طرف‌ كنوانسيون‌ تمام‌ اقدامات‌ لازم‌ و مناسب‌ را براي‌ زدودن‌ روش‌ معالجاتي‌ سنتي‌ و خرافي‌ در مورد بهداشت‌ كودكان‌ به‌ عمل‌ خواهندآورد.
    4. كشورهاي‌ طرف‌ كنوانسيون‌ پيشبرد و تشويق‌ همكاريهاي‌ بين‌المللي‌ براي‌ دستيابي‌ تدريجي‌ به‌ تحقق‌ كامل‌ حقوق‌ شناخته‌ شده‌ در كنوانسيون‌ حاضر را متقبل‌ مي‌شوند. در اين‌ ارتباط‌، به‌ نيازهاي‌ كشورهاي‌ در حال‌ توسعه‌ توجه‌ خاصي‌ خواهد شد.
    ماده‌ 25
    كشورهاي‌ طرف‌ كنوانسيون‌ حق‌ كودكي‌ كه‌ توسط‌ مقامات‌ ذيصلاح‌ به‌ منظور مراقبت‌، حفاظت‌ و يا بهداشت‌ جسمي‌ و روحي‌ به‌ خانواده‌ يا مؤسسه‌اي‌ داده‌ شده‌ است‌ را جهت‌ انجام‌ بررسي‌ دوره‌اي‌ نحوه‌ رفتار با كودك‌ و بررسي‌ دوره‌ درمان‌ ارائه‌ شده‌ براي‌ كودك‌ و تمام‌ وضعيتهاي‌ مربوط‌ به‌ نگهداري‌ وي‌ را به‌ رسميت‌ مي‌شناسد.

    پاسخحذف

  چهل و دو سال بوده اید . دیگر بس است . باید برای همیشه در زباله دان تاریخ با بدترین نام دفن شوید . ای منفورترین موجوداتی که نمیشود گفت چه ه...